Öğrencilerimize Sıfır Atık Eğitimi Verildi

20 Aralık 2022 tarihinde Sivas Belediyesi Çevre Mühendisleri ve Biyologları tarafından okulumuz öğrencilerine Sıfır Atık eğitimleri verildi.

Daha güzel bir dünya için hep birlikte el ele vererek, daha güzel yarınlara ulaşmak ve dünya kaynaklarımızı akıllıca kullanabilmek adına tasarlanan eğitimler sonucunda, öğrencilerimiz her şeyin çöp olmadığını, ayrıştırarak birçok ürünü geri dönüştürebileceğimizi, tekrar kullanabileceğimizi öğrendiler. Sizler de daha güzel bir dünya, daha güzel bir Türkiye ve Sivas için bugünden itibaren evlerinizde çöplerinizi ayrıştırarak bu duruma katkı sağlayabilir, çocuklarınıza örnek olabilirsiniz.

Sivas Valiliği himayesinde Sivas İl Milli Eğitim Müdülüğümüzce yürütülen Hedef projesi kapsamında Rauf Orbay İlkokulu olarak hedefimiz SIFIR ATIK

20-12-2022