Türkiye'yi Sallayan Depremde Yaraları Sarmak için Biz de Varız

Deprem Yardımları


Türkiye tarihinin en büyük deprem felaketinde Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki deprem 11 ilimizi etkiledi.

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ilgili yazısı dahilinde okullar birer yardım toplama merkezi haline getirildi, Rauf Orbay İlkokulu olarak bizlerde ilk günden aksiyon alarak velilerimizle iş birliği içerisinde deprem bölgesine ulaştırılmak üzere eşya, gıda, battaniye ve su yardımlarını okulumuzda toplayarak en kısa sürede bölgeye yönlendirmeye çalıştık. Bu kapsamda, depremin ilk günlerinde okulumuzda toplanan yardımlar Adıyaman Meydan köyü sakinlerine teslim edilmiştir.

Ayrıca ilimizde kurulan itfaiye, Taha Akgül spor salonu ve Milli Eğitim Müdürlüğü depremzede yardım merkezlerine hem yardımlarımızı teslim ettik hem de öğretmenlerimiz buralarda gönüllü olarak görevler aldı.

Deprem felaketi ile başa çıkmak için herkesin elinden gelenin fazlasını yaptığı bugünlerde artık yardımlarımızı AFAD aracılığıyla bölgeye ulaştırmaktayız.

 

AFAD yardımları için cep telefonlarınızdan DEPREM yazıp, 1866'ya gönderebilirsiniz veya banka hesapları yoluyla yardımda bulunabilirsiniz, banka hesaplarına ulaşmak için linki tıklayınız.

 

28-02-202328-02-202328-02-2023



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi