Rauf Orbay İlkokulu
Küçük Minare Mahallesi , Sait Paşa Caddesi , No 17 P.K. 58050

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin Hedefleri doğrultusunda insanı merkez alan; faziletli, erdemli, huzurlu bir toplum oluşturabilecek, medeni dürüst araştırmacı öz güvenini kazanmış, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden değişime ve gelişime açık değerlerine saygılı katılımcı vatanın ve insanlığın huzuru için çalışan bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Kurumumuzda Eğitim-Öğretim imkanı bulan bireylere ve okul çevresine kaliteli eğitim hizmeti sunarak okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek. Ahlaklı, çağdaş, ülkesinin menfaatlerini şahsi menfaatlerinin üstünde tutan , tarihine sahip çıkan , geçmişinden aldığı güçle , gelecekteki hedeflerine köprü kuran , sevgi dolu , empati kurabilen , hoşgörülü , özgür ve özgün düşünebilen , hayal kurabilen , karşılaştığı problemlere yaratıcı çözümler üretebilen , bilgi ve teknolojiden yararlanabilen , kendinden emin , erdemli bireyler yetiştirmek.

Normal Öğretim

DERSLER 8:30 DA BAŞLAR 14:35 BİTER